Aalborg Modelflyveklub

Modelflyveklubben NRC blev grundlagt i 1964 og den nuværende modelflyveplads blev oprettet i 1967. Klubnavnet blev ændret til Aalborg Modelflyveklub, den 25. september 2013.

Modelflyvepladsen med klubhus ligger i et naturskønt område 9 km fra Aalborg og Nibe. Modelflyvepladsen er 90 x 70 m, hvillet gør den ideel til flyvning med både mindre og store fjernstyrede modelfly, FPV, svæve-fly og helikoptere, se fanen Fotogalleri/Modelflyveplads.

Vi flyver med både el-fly, brændstof-fly, helikoptere og svævefly i forskellige størrelser og vi har det sjovt med det. Vi lægger vægt på et rigtig godt og positivt klubmiljø med stor medbestemmelse til alle medlemmer, og hvor alle får gode oplevelser med modelflyvningen.

I vinter halvåret bygger vi nye modelfly og holder klubmøder hver 2. uge i Huset, Aalborg. Her kan du få god hjælp til at købe modelfly, til teknik og til at bygge modelfly. Desuden flyver vi indendørsflyvning. Du kan læse mere om aktiviteterne i Aalborg Modelflyveklub under fanerne Nyheder og Kalender.

Vi har i det sidste års tid oplevet en markant fremgang i antallet af nye medlemmer. Det er vi rigtig glade for og vi ser frem til at byde flere nye medlemmer velkommen i vores klub.

Erfarne RC-piloter: Klubben har en del erfarne RC-piloter indenfor både modelfly, helikoptere og svævefly. Du kan vælge at bruge lidt tid på modelflyvningen eller du kan vælge at bruge noget mere tid, og få hjælp til at gå i detaljer med både RC-teknik, motorer, fly og kunstflyvning. Klubben har både medlemmer, som bruger begrænset tid på modelflyvning og medlemmer, som bruger meget tid i klubben.

Nye RC-piloter: Vi har eget skolefly, som nye medlemmer gratis kan benytte med instruktør for at lære de grundlæggende flyvekundskaber. Vi hjælper godt i gang med modelflyvningen med gode råd til køb af modelfly, motor og RC-udstyr. Hvis du har brug for hjælp til at få dit modelfly flyveklar, hjælper vi også gerne med det. I vinter halvåret kan du vælge at starte med indendørsflyvning med et skumfly eller en mindre el-helikopter.

Besøg: Du er velkommen på modelflyvepladsen, hvor du kan se vores modelfly på jorden og under flyvning. På flyvepladsen kan du få en snak om en spændende hobby, som indeholder RC- teknik, motorer, modelfly, flyvefærdigheder og gode oplevelser på modelflyvepladsen. Ved et besøg vil du se og opleve en rigtig god modelflyveplads og det gode klubmiljø. Der vil være mulighed for en gratis flyvning med skoleflyet og instruktør, hvor du selv prøver at være RC-pilot.

Kontingent: Vi har et kontingent på DKK 500 for hele 2017 sæsonen. Medlemmer som samtidig er medlem i en anden modelflyveklub, og medlemmer som er under 19 år eller 65 år og derover betaler halv pris, dvs. DKK 250.

Kontakt: Du er meget velkommen til at ringe eller sende en e-mail, hvis du har spørgsmål eller overvejer at blive medlem af Aalborg Modelflyveklub, se fanen Kluboplysninger/Kontakt.

Modelflyveplads: Her er et kort som viser placeringen af modelflyvepladsen, der ligger midtvejs mellem Aalborg og Nibe i en afstand af cirka 9 km fra de to byer. Adressen er Restrup Kærvej 91, 9240 Nibe.

Forside | Sitemap | Kontakt | Login | umbraco cms skin by Liebling
Antal besøg: