Hans Oles Julegave

Julegaven 2013

December er forberedelsernes tid for en kommende højtid. Jeg ved såmænd ikke om 2013 var så meget anderledes end de foregående år, altså inden den 24. december. Som sædvanlig kommer spørgsmålet, hvad ønsker du dig i julegave? Jeg fik lavet en liste med de genkendelige ting som bukser, sokker mv. Den blev så afleveret med det resultat, at det måtte være en "ommer".
 Jeg kunne godt gå i tænkeboks og finde på noget mere. Som sagt, så gjort, ønskeseddelen blev udvidet, også med ting jeg fandt urealistisk. Ønskeseddelen blev afleveret anden gang og så var der ellers ro om det.

I løbet af december måned bemærkede jeg en vis aktivitet på Lene´s mobil tlf. Tidligere kunne hun sidde ved køkkenbordet og SMS kørte fint, men det var lige som om, at hver gang der kom en SMS på hendes tlf. så rejste hun sig og gik lidt væk. Jeg kunne med rette tænke, hvad har hun egentlig gang i, når nu det var så hemmeligt? Nå, det kom der jo nok en forklaring på?
En eftermiddag sagde hun: Jeg kører til ABC i Ulfborg og handler, mystisk det er år og dag siden, at hun har været der, jeg tænkte ikke videre over det, der kunne jo være nogle knald hamrende gode tilbud. Da hun så kom hjem fik jeg strenge ordre på ikke at kigge i et bestemt rum, mystisk - hvad var der ved ABC der kunne tiltænkes som julegave? - tja, sokkerne var jo altid en mulighed, men de fylder jo ikke så meget? Frem for at spekulere videre i det kunne jeg lige så godt foretage noget andet - besøg ved mine underjordiske venner var jo altid oplevelsesrigt, så det gjorde jeg, men det var der s.. også gået "nisser" i. Ja - verdenen er gået "af lave", ikke alene kunne jeg ikke have tillid til min hustru, der havde ekstra mange hemmeligheder, nu blev der "gasset" efter mig udendørs også?? - ind under dynen og få en middagslur - med dynen trukket helt op over hovedet kunne jeg være lidt for mig selv uden mystiske påvirkninger udefra..

 Juleaften nærmede sig, vi skulle være 10 i alt, så der var mulighed for at nå rundt om træet. Vi prøvede også om alle gaver kunne være der men nej, pakkerne var for store og specielt den fra Lene til mig? - Vi fik spist anden, risalamande mv. og efter rundgang om træet kom tiden til gaveåbning. Vi har tradition for at der kun åbnes en gave pr. gang, men da vi var 10 i år blev det til 2 stk. pr. gang. Langt om længe blev det min tur med en store pakke.. væk med gavepapiret og så var der ellers julelys i øjnene. En TREX 600 EL poppede ud af kassen og stor var min glædeJ, det var mystisk, syntes at jeg kunne genkende heli´en, jo det var jo Brian Larsen´s. Den havde vi jo snakket om, at jeg skulle købe, men min hustru kom mig i forkøbet, mange tak for det, det var en dejlig julegave.

Brian har hjulpet med at sætte G3X systemet op og vi har såmænd prøvefløjet "dyret" - den ligesom fløj ud af kassen, stabil hover selv om det blæste en som en "pelikan".  Jeg fik også en lille prøvetur og det gik godt, heli`en er jeg meget glad for - tak til Brian og Lene, vi ses på flyvepladsen.

Med venlig hilsen Hans Ole Hansen     

                                                         

Hvad skal man nu ønske sig i år????????????